Skip to content

algemene voorwaarden

Joy to SUP = het bedrijf dat de SUP-activiteit organiseert, ingeschreven bij KvK onder nummer: 74410857

Deelnemer = de persoon die deelneemt (of van plan is deel te nemen) aan een SUP-activiteit georganiseerd door Joy to SUP.

Instructeur = de persoon die de SUP-activiteit leidt.

Activiteit = alle betaalde en niet betaalde overeenkomsten tussen deelnemer en Joy to SUP.

Materiaal = de benodigdheden die gebruikt worden tijdens de SUP-activiteit (SUPboard, peddel, leash en evt. wetsuit).

Algemene zaken:

De deelnemer gaat bij reservering en deelname aan een activiteit akkoord met onze algemene voorwaarden.

Deelname aan activiteiten van Joy to SUP is geheel op eigen risico.

De deelnemer dient in het bezit te zijn van een zwemdiploma.

De deelnemer is fit genoeg om een sport te kunnen beoefenen.

De deelnemer is minimaal 9 jaar. In overleg met Joy to SUP kan hier iets van afgeweken worden.

Minderjarige deelnemers hebben toestemming gekregen van ouders en/of begeleiders om mee te kunnen doen met een activiteit.

De deelnemer is voor en tijdens de activiteit niet onder invloed van alcohol en/of overige drugs.

De deelnemer zal zich te allen tijde aan de instructies van de instructeur houden.

De instructeur heeft het recht om deelnemers bij wangedrag direct uit de activiteit te zetten.

In het geval van blessure, overgewicht of zwangerschap: neem contact op met Joy to SUP of deelname aan de activiteit verstandig is.

De deelnemer begrijpt en aanvaardt dat aan een watersport bepaalde risico’s zitten. Hetzij in de zin van letsel, hetzij in de zin van materiële schade of anderszins. Joy to SUP kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen van of voortvloeien uit deelname aan een activiteit van Joy to SUP.

Eigendommen van de deelnemer kunnen evt. tijdens de activiteit, op eigen risico, in de afgesloten SUP-trailer van Joy to SUP worden gelegd.

Indien er te weinig deelnemers voor een activiteit zijn dan heeft Joy to SUP de bevoegdheid om de activiteit te annuleren. In dit geval wordt er een nieuwe datum gepland.

De betaling van een activiteit die geboekt is via het lesrooster (zoals SUPles, SUPyoga of SUPtour) gaat via ons online reserveringssysteem Momoyoga : https://www.momoyoga.nl/joytosup (via Mollie – IDEAL).

Activiteiten geboekt via ons online reserveringssysteem Momoyoga kunnen tot 2 uur voor aanvang van de activiteit door de deelnemer geannuleerd worden. Deze les komt dan weer bij het tegoed van de deelnemer te staan. Annuleert de deelnemer de activiteit binnen 2 uur voor aanvang van de activiteit dan komt het tegoed van deze activiteit te vervallen.

Mocht een deelnemer zich ter plaatse willen aansluiten bij een activiteit uit het lesrooster dan gaat de betaling via PIN.

Een activiteit uit het lesrooster komt te vervallen als er zich geen deelnemers hebben aangemeld. Dit is te zien op de website of in de Momoyoga app.

De betaling van een activiteit die niet te boeken is via ons lesrooster (zoals een groepsuitje of arrangement) gaat via een factuur of via PIN ter plaatse.

Annulering van een activiteit die niet te boeken is via ons lesrooster (zoals een groepsuitje of arrangement) is mogelijk tot 5 dagen voor aanvang van de activiteit. In dit geval wordt er een nieuwe datum gepland.

De deelnemer kan kiezen voor het dragen van een wetsuit (lange pijpen zonder mouwen) van Joy to SUP. De kosten hiervan zitten niet bij de prijs van de activiteit inbegrepen en worden apart verrekend, tenzij anders overeengekomen.

Eventuele parkeerkosten zijn voor rekening van de deelnemer.

Weersomstandigheden:

Mocht de activiteit wegens weersomstandigheden (onweer, hevige regenbuien of harde wind) geannuleerd worden dan krijg je minimaal een uur van tevoren bericht. Dit wordt bepaald door de instructeur. In dit geval wordt er een nieuwe datum gepland.

Indien de weersomstandigheden ter plekke omslaan dan kan door de instructeur bepaald worden dat de activiteit niet door gaat. In dit geval wordt er een nieuwe datum gepland.

Bij (extreme) hitte worden er specifieke adviezen gegeven zoals het smeren van zonnebrand, dragen van een petje en het ruim drinken van water.

Bij kou worden er specifieke adviezen gegeven op het gebied van het dragen van geschikte kleding en evt. het dragen van een wetsuit.

Privacyverklaring:

Joy to SUP kan persoonsgegevens over de deelnemer verwerken doordat de deelnemer gebruik maakt van de diensten van Joy to SUP, omdat de deelnemer deze zelf bij het invullen van de contactgegevens bij Momoyoga verstrekt. Voor de verwerking van deze persoonsgegevens is het Privacy Statement van Momoyoga van toepassing en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de EU.

Joy to SUP – Nederland, 22 april 2020