Skip to content

SUP groepsuitje

Wat is er nou leuker dan samen met je vrienden, familie of collega’s sportief en toch ontspannend bezig te zijn op het water?

Bij Joy to SUP kun je een van onze SUP-activiteiten toevoegen aan je groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellendag. Er is hierbij van alles mogelijk zoals kleine competities of extra uitdaging in de vorm van SUPyoga of SUPbootcamp op het water. Of kiezen jullie voor onze nieuwe XXL mega SUP voor 8 personen? 

De FUN-factor en het samen genieten staan hierbij altijd voorop. Ook geschikt voor grote groepen!

We werken tevens samen met diverse horecagelegenheden en andere ondernemers in de hele Achterhoek om zo jullie groepsuitje nog completer te maken. Hieronder een aantal voorbeelden.

 

Samen met diverse horecagelegenheden in de Achterhoek kunnen we een complete dag samenstellen, bijvoorbeeld:

Een SUPtour op de Oude IJssel bij Ulft met aansluitend een hapje en drankje bij Het Schaftlokaal op het monumentale DRU Industriepark.

Een SUPles op ’t Hilgelo in Winterswijk en daarna met een drankje bij Beachclub MEER van de zonsondergang genieten.

Na een relaxte SUPyoga sessie op de Slingeplas in Bredevoort loop je zo het kleine stadje in voor een hapje bij Brasserie ’t Grachthuys.

Liever na het suppen aanschuiven en eten van een kampvuur? Vanaf het Hambroekplas en de Berkel in Borculo loop je zo naar Oetdoor, een camping met Scandinavische invloeden.

En vanaf je SUPboard op Stroombroek in Braamt/Doetinchem ben je zo op het terras van Beachclub Stroombroek.

Genoeg opties dus! Heb je zelf iets anders leuks in gedachten? Neem dan vooral contact met ons op en we spreken je wensen door.